- Viziunea Noastra -

 

 

In urma cu multi ani am inceput cautarea pentru un sistem care sa ne sprijine in desfasurarea activitatilor zilnice de la birou si din teren. La momentul anului 2011, nu am reusit sa identificam niciun sistem Customer Relationship Management suficient de simplu si intuitiv, care sa nu necesite perioade indelungate de training si implementare.

Fiind o companie cu experienta in dezvoltarea de solutii IT in Cloud Computing inca din 2006, am decis sa facem primul pas pentru a dezvolta aplicatia care era asteptata pe piata. Astfel a aparut o noua aplicatie CRM online - simpla, intuitiva, cu o interfata accesibila chiar si utilizatorilor fara experienta. Zimplu a fost adoptat de catre reprezentantii nostri de vanzari care au resimtit rapid importanta unei bune organizari a datelor despre clienti, a conversatiilor si a task-urilor zilnice.

echipa noastra:

 

Pana acum, 1200 de oameni de vanzari, agenti servicii clienti, specialisti de marketing si manageri au ales aplicatia noastra ca ajutor de nadejde pentru indeplinirea activitatilor zilnice. De-a lungul timpului, ne-am imbunatatit si dezvoltat aplicatia software pentru a putea ramane la curent cu nevoile clientilor nostri si pentru a ne putea ridica la standardele impuse de acestia.